Tilbake til alle rapporter

Midlertidig vei etter va anlegg har gått totalt i oppløsning med store hull. Her må entreprenøren/lomminen straks høvle og gruse på nytt. Fare for skade på kjøretøy selv i gangfart.

Rapportert i kategorien Hull i vei av john 20:32, man. 12 mars 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Lørenskog 2 minutter senere

Nedre Grønnlivei / Vesleveien er midlertidig istandsatt etter store VA arbeider. Nå har snø regn forårsaket store setninger / hull i veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Store setningskader på grunn av dårlig grunnarbeid. Midlertideig asphalt ble lagt I April, og her må grunnarbeidet gjøres om før endelig asfaltering. Setningskadene fører let til skader på kjøretøy, gods eller folk slik det er nå

    Sendt inn av john 10:37, ons. 30 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter