Tilbake til alle rapporter

Trafikklys mot venstre blir ikke grønt

Rapportert i kategorien Trafikklys av Kristian Hansen 09:17, tor. 12 april 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Når man kommer fra Nordstrandveien og skal ut på Mosseveien vekk fra byen (venstre), blir ikke pila grønn. Jeg kjører her hver morgen mellom 8:30-9:00, og pilen blir grønn ca halvparten av gangene. Jeg venter gjerne 2-3 runder med grønt til andre siden, prøver å plassere meg på forskjellige steder i feltet i tilfelle det er sensorer som styrer dette, likevel blir det ikke grønt. Kjører forholdsvis stor bil, så forstår ikke et eventuelt sensor-problem sånn sett. Er klar over at det er et tidsrom det ikke er lov å ta til venstre der, det jeg snakker om er utenfor dette tidsrommet. Håper dette kan bli fikset så folk slipper å kjøre helt ned til bensinstasjon for å snu, eventuelt å kjøre på rødt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ikke fikset pr 25.05.18

    Sendt inn av Kristian Hansen 08:14, fre. 25 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter