Back to all reports

Manglende striper som indikerer fotgjengerfelt

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 06:14, fre. 13 april 2018

Sent to Moss and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Jeg går daglig over overgangen ved Kulpeveien/der hvor innkjøringen til bussstasjonen Kambo Kulpeveien og innkjøringen til Kambo stasjon er.

Lurte på om når det vil komme nye striper som indikerer at dette er fotgjengerfelt igjen? Siden det ble gjort om med holdeplassen til bussen, husker ikke eksakt når det skjedde, men det er en stund siden så har ikke stripene for fortjengerfelt kommet tilbake.

Det er dog er skilt på andre siden av veien som viser at det er gang og sykkelvei, men virker som om det desverre ikke holder når det gjelder enkelte bilister og enkelte busser som kjører ut og inn inn/utkjøringen til Kambo togstasjon.

Til tross for at jeg alltid ser meg for så oppdager jeg omtrent daglig situasjoner der som jeg syns er ubehagelige. Hvor jeg tydeligvis ikke har gått fort nok så en bil/buss kjører enten rett forran/rett bak meg. Tom opplevd på morgenen at et fåtall bilførere kjører inn i motsatt kjøreretning når jeg skal gå over gaten fordi de ikke vil stoppe. Er også mange som bare kjører rett ut og ikke bryr seg så veldig mye om at de har vikeplikt når de skal kjøre ut på Osloveien.

Så håper virkelig det kommer et fotjengerfelt der snart.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 07:59, fre. 11 mai 2018

  • Hei, Kommer det noen striper som indikerer fotgjenger felt her snart ?

    Er fortsatt ikke kommet noe nytt fortjengerfelt og det var det der før bussholdeplassen ble flyttet og de ansfalterte der. Like stort behov for et fortjengerfelt her nå.

    Posted anonymously at 16:03, tor. 27 september 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?