Tilbake til alle rapporter

Det ligger en kum for overløpsvann i denne grøfta som ligger for høyt i forhold til at overløpsvann skal kunne tas unna. Har ved flere anledninger vært på teknisk avdeling i rådhuset og påpekt problemet men ingenting skjer. Det står tidvis store mengder vann i denne grøfta og det er mange små barn som lekr i kirkegata. Dette er et problem som er farlig for våre barn. Det ble lovet å gjøre noe med dette når kirkegata var asfaltert men så har ikke skjedd. Forventer å få en snarlig tilbakemelding på hva som er tenkt gjort her.

Publisert av Geir Eilertsen 12:22, tir. 24 april 2018

Sendt til Nordland og Hadsel 3 minutter senere

Der ligger en kum for overløpsvann i denne grøfta som ligger for høyt til å kunne ta unna vannet. Problemet er påpekt ved flere anledninger tidligere ved personlig oppmøte på rådhuset. Store mengder vann står ofte i denne grøfta noe vi ser på som problematisk da det er mange små barn som leker i dette området. Et annet problem er at vanntilsiget renner n på vår plen i krikegata 12. Ber om at det gjøres noe med dette problemet snarest. Det skulle ordnes når entrepenøren i fjor sommer asfalterrte i Kirkegata men ingenting har skjedd.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Takk for din tilbakemelding! vi skal se på saken, og om det er muligheter for å gjennomføre tiltak.

    Vi har for tiden svært mye å gjøre på vann og avløpssiden, men skal prøve å få prioritert dette så fort som overhode mulig.

    Posted by Hadsel at 10:00, ons. 25 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter