Tilbake til alle rapporter

Manglende skilt/ingen fartsgrense - mye råkjøring

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 22:32, ons. 16 mai 2018

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det en del biler som kjører alt for fort i Sigurd Hoels vei. Det ser ut som det kanskje mangler en 30 km/t fartsgrense skilt her? Dvs. at det er da lov å kjøre 50 km/t her. I Ensjøveien er hastigheten satt ned til 40 km/t, men i det man kjører inn på Sigurd Hoels vei er det ingen skilter. Ifølge flere GPS kart (f.eks. garmin) så skal det være 30 km/t fartsgrense her (og sone skilt?), men p.t. er det ingen. Det er mange barn som leker her eller bruker gata eller deler av gata som skolevei. Det er en del syklister, barnevogner og fotgjengere. Manglende skilting er forvirrende og gjør at billister kanskje glemmer seg. Uten riktig skilting er det ikke mulig å sanksjonere eller stille til ansvar de som grisekjører.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter