Tilbake til alle rapporter

Sikthinder fra stensrudhavna mot Dales veg

Rapportert anonymt 16:54, tor. 7 juni 2018

Sendt til Gran og Oppland 1 minutt senere

Det står en reklame for Stensrudhagen som skaper dårlig sikt i kryss mot Dales veg fra Stensrudhavna. På reguleringsplanen for Stensrudhavna er det frisiktsone som starter 8 m fra vegkanten i Dales veg, pr idag ser man ikke mye om man stiller seg 8 m fra Dales veg. Krysset er ganske bratt inn på Dales veg og fotgjengere kommer ofte gående ned på denne siden. Reklamen gjør det vanskeligere å bruke krysset med god flyt fra Stensrudhavna. Må nesten stoppe helt opp før man ser om det er fotgjengere som kommer ned dales veg. Kommer det fotgjenger og bil ned dales veg kan man ikke enkelt kjøre mellom dem, samtidig må man ha øyene på bilene som kommer minst 40kmt fra andre kanten.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:23, tor. 5 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter