Back to all reports

Manglende fartsdump i krysset Herregårdsveien/Peder Holters vei

Reported in the Gater/Veier category by Inger Cecilie Borsheim at 18:19, tir. 31 juli 2018

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Det er nylig lagl ny asfalt og nye fartsdumper i Herregårdsveien. I den forbindelse er det ikke satt opp ny fartsdump på oppsiden av krysset Herregårdsveien/Peder Holters vei. Dette er for meg og mine naboer helt uforståelig. Svært mange barn krysser veien fordi både idrettsanlegget og Store Ljan barnehage ligger her. Det er heller ikke langt fra Ljan skole. Herregårdsveien er bratt og trafikert. Mange sykler og kjører ned bakken i over 70 km/t. Fartsgrensen er 30 km/t, men dette er svært dårlig skiltet. Jeg har et sterkt ønske om at fartsdumpen komer på plass snarlig slik det var før ny asfalt. Samt et gangfelt og flere skilt som opplyser om 30-sone.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 21:41, tir. 28 august 2018

  • Andre i gaten har også rapportert inn den manglende fartsdumpen. De har fått til svar at det er en forglemmelse og at det skal fikses. Ingenting har skjedd! Dette skaper svært mange farlige situasjoner. Vi opplever at både bilister og syklister kjører i over 60 km/t der hvor det er 30-sone. Håper dette rettes opp i asap!

    Posted by Inger Cecilie Borsheim at 21:41, tir. 28 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?