Back to all reports

Det mangler striper i veien på overgangsfeltet i Kokstadvegen, like ved 23A

Reported in the Annet category by Christel Devik at 10:36, tor. 2 august 2018

Sent to Bergen and Hordaland 4 minutes later

Det har vært utført veiarbeid på Kokstadvegen like ved nr 23A, og i den anledning fjernet de fartsdumpen og stripene for dette overgangsfeltet som er et forhøyet gangfelt. Nå når både fartsdumpen og stripene tatt bort, har dette resultert i at bilene ikke vil stoppe når det står fotgjengere og venter for å gå over veien. Dette er på tross av at overgangsfeltet er merket tydelig med skilt.

Jeg bruker dette overgangsfeltet hver dag for å komme meg til jobb, og denne sommeren har jeg vært vitne til at det har oppstått flere farlige situasjoner ved dette overgangsfeltet. Det kan se ut som at bilistene tenker at overgangsfeltet er fjernet, og at de derfor passerer med høy fart, i stedet for å stoppe for fotgjengerne som står og venter. Fotgjengerne på sin side, har en forventning om at bilene skal stoppe, og dermed oppstår de farlige situasjonene.

I sommer har jeg vært nødt til å vente til det ikke kommer flere biler, før jeg går over veien. Så lenge det er ferie-tid, fungerer denne metoden på et vis, men når sommerferie-tiden er over, er det viktig å få stripene og fartsdupmpen på plass ettersom dette dette er en svært trafikkert vei resten av året.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 22:56, tor. 30 august 2018

  • Overgangsfeltet er fikset 😀 Tusen takk!!

    State changed to: Løst

    Posted by Christel Devik at 22:56, tor. 30 august 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?