Tilbake til alle rapporter

Mangler gangfelt i Bekkegata. Krysset Grønnegata. Har vært merket to gangfelt der, men begge er borte. Ser på dette som en farlig situasjon.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av unni tønseth jensen. 21:27, ons. 29 august 2018

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Gangfelt mangler totalt i Bekkegata krysset Grønnegata. Før var det to, en på oversiden av krysset, og et nedenfor. Skaper mange farlige situasjoner! Bilene stopper jo ikke uten gangfelt. Venter bare på at det skal skje ei ulykke her. Rart at de ikke er merket opp på nytt. Håper dere kan ordne dette, så vi slipper påkjørsler her. Bekkegata mangler faktisk gangfelt utenom det ned mot Strandgata.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kjempefornøyd. Tok bare noen dagen så var 2 gangfelt på plass :-)

    Sendt inn av unni tønseth jensen. 23:59, ons. 26 september 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter