Tilbake til alle rapporter

Budorvegen samt veien fra Brenneriroa til Rv3 er i dårlig forfatning

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 11:06, fre. 14 september 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 3 minutter senere

Hele Budorvegen fra Brenneriroa til gamle Almenning's bommen er i veldig dårlig forfatning, det er setningsskader, hull, sprekker og mye mer, samme gjelder veien mellom Brenneriroa og Rv3, flere av tilstandene på vegen er IKKE merket og en uoppmerksom bilist som ikke er lokalkjent kan kjøre av og i værste tilfelle kjøre på noen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:52, fre. 12 oktober 2018

  • Veien er ikke blitt utbedret og er blitt ennå verre, her er det flere personer som er bekymret for ferdselen, bla folk som har hytte på Budor både fra Løten og omeng, samt hytte eiere som bor andre steder i landet bla sørumsand, bærum, lillestrøm, nannestad, asker, østfold, telemark, oppland osv (ble tatt opp på en hytteeier foreningsmøte 6 oktober). Veien har sklidd ut flere steder, og har teleskudd hevelser og senkninger som gjør at max fart kun kan kjøre 30 km/t forhold til de 80/60 km/t som egentlig står der. Det er ikke skiltet fare noe sted langs veien, eller satt ned fartsgrense. Hvis veien ikke utbedres så kommer det en dag hvor det skjer en alvorlig ulykke, men da er det for seint. Røde Kors i Løten er også bekymret for veiforholdene særlig på vinterstid da de er nærmeste resurs hvis noe skulle skje.

    Publisert anonymt 20:52, fre. 12 oktober 2018

  • Veien er ikke blitt bedre, men de holder på med bygging av ny RV3 der og ser ut til at det skal utbedres mer oppover mot Budor, venter i spenning

    Sendt inn av Erik-Lloyd Kozoll 13:15, mandag 24 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter