Tilbake til alle rapporter

Asfalten er et lappeteppe

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:16, tor. 18 oktober 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Asker 4 minutter senere

Veien mangler veiskuldre i svingene fordi ytterkantene har smuldret bort, veien har huller i asfalten overalt og er ikke blitt helasfaltert på 30 årminst. Veien fremstår som et lappeteppe, og det er stadig nye hull og dumper som oppstår. Store lastebiler hr kjørt på veien de siste årene pga oppussing og bygging av boliger og asfalten har blitt betydelig verre på grunn av denne trafikken. (Burde enveiskjørt vært et alternativ?) i tillegg er den bratteste svingen helt mørklagt fordi det mangler gatebelysning og det er uoversiktlig dersom det kommer fotgjengere idet man svinger inn på Vettrekollen fra krillåsveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:25, fre. 16 november 2018

  • Gata har ikke blitt asfaltert annet enn ved lapping, på 36 år! Det dukker stadig opp nye hull og den dekker smuldrer bort i kantene. På grunn av økt fornying i området kjører stadig vekk store lastebiler på veien som blir verre og verre. Nå er det på tide å gjøre noe.

    Publisert anonymt 11:25, fre. 16 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter