Tilbake til alle rapporter

Hull i vei, punktering

Rapportert i kategorien Hull i vei av Thomas Jenssen 13:10, søn. 4 november 2018

Sendt til Statens vegvesen region midt og Stjørdal 5 minutter senere

Skiltet vegarbeid 50km/t, lysregulert. Kom fra Selbu Lørdag 4/11 ca kl 20 og deiset likegodt nedi et hull i veien i overgang vei/bru. Punktering og skade i felg. Enda fartsgrense ble holdt smalt det godt!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Mandag 5/11 har hullet i overgang bei/bru blitt tettet. Dette burde vært i orden før vegarbeidet tok helg. Har vansker med å tro at jeg er den eneste som har fått en smell der i løpet av helga.

    Sendt inn av Thomas Jenssen 16:21, man. 5 november 2018

  • Hull før det ble tettet. Betongkanten har tatt flere dekk i løpet av denne helga, i følge vitneobservasjon fra en annen person jeg har snakket med, som har vært uheldig sjøl.

    Sendt inn av Thomas Jenssen 11:11, tor. 8 november 2018

  • Elendig håndtering av Vegvesen Midt-Norge så langt. Har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt der for å få behandlet min klage vedr. utgifter påført i forbindelse med punktering. Måtte kjøpe nytt dekk, felgen var heldigvis ikke mer skadd enn at den gikk det an å fortsette å bruke.

    Sendt inn av Thomas Jenssen 18:45, søn. 2 desember 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter