Tilbake til alle rapporter

Ødelagt bank i forbindelse med brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 11:07, torsdag 7 februar 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Asker 3 minutter senere

For en ukes tid siden ble det brøytet i stykker en benk inne på borgen u.skole. Benken er nedstøpt og ligger tett ved en gang og sykkelvei (jeg vet den ikke er regulert til dette, men den har funksjon som det). I tillegg er et sykkelstativ ved inngangen til Borgen helsestasjon brøytet i stykker. Disse skadene skyldes først og fremst at Asker kommune ikke bruker brøytestikker i områder hvor det er vanskelig for brøytebil å se akkurat hvor vegen går. Tidligere år har det vært brøytet langt utenfor asfaltert areal pga manglende brøytestikk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter