Tilbake til alle rapporter

Nesten umulig å komme gjennom med vogn pga dårlig måking. Det er måket frem til tunnellen og ikke under. Gjelder sykkelveien som går på nedsiden av nedre kalbakkvei.

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Sverre Colbjørnsen Olsen 11:46, onsdag 13 februar 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Hele vinteren har det kun blitt måket frem til tunnellen og ikke gjennom. Det må håndryddes hvis man ikke kommer gjennom.

Dette er prioritert sykkelvei og det går ikke an å komme seg frem hvis man har sykkelvogn.

Lengre vest på samme prioriterte sykkelvei, der den krysser toget, er det omkjøring pga arbeid. Der er det ikke tilrettelagt i det hele tatt for sykkel. Over halve bredden har gammel snø, og det er vanskelig å passere fotgjengere og andre syklister. Dette er en vei som trafikkeres tungt av semitrailere og det oppleves som utrygt å sykle der.

Kan dere fikse gata mi? 😄♥️🚲

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter