Back to all reports

Nesten umulig å komme gjennom med vogn pga dårlig måking. Det er måket frem til tunnellen og ikke under. Gjelder sykkelveien som går på nedsiden av nedre kalbakkvei.

Reported in the Sykkelveier category by Sverre Colbjørnsen Olsen at 11:46, onsdag 13 februar 2019

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Hele vinteren har det kun blitt måket frem til tunnellen og ikke gjennom. Det må håndryddes hvis man ikke kommer gjennom.

Dette er prioritert sykkelvei og det går ikke an å komme seg frem hvis man har sykkelvogn.

Lengre vest på samme prioriterte sykkelvei, der den krysser toget, er det omkjøring pga arbeid. Der er det ikke tilrettelagt i det hele tatt for sykkel. Over halve bredden har gammel snø, og det er vanskelig å passere fotgjengere og andre syklister. Dette er en vei som trafikkeres tungt av semitrailere og det oppleves som utrygt å sykle der.

Kan dere fikse gata mi? 😄♥️🚲

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.