Tilbake til alle rapporter

Fartsdump med betydelige skader - vart i flere år.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 18:41, tor. 14 februar 2019

Sendt til Holmestrand og Statens vegvesen region sør 4 minutter senere

Det har over flere år vært stor skade på fartsdumpen utenfor det gamle MESTA-bygget, på Hvittingfossveien - i Holmestrand kommune. Det er umulig å kjøre over dumpen uten at det rister noe voldsomt, gjerne også smeller under. Man må kjøre i motsatt kjørebane eller under 10km/t om det skal bli en grei ferd over dumpen. Jeg mener dumpen ble lappet før jul i 2016, men etter første snøfall, og skraping av veien (den blir ikke saltet) med skjær, så ble den asfaltflekken revet opp med en gang. Hele dumpen er utrolig brå, samme hvilken side man kommer fra - det er også 40 som er fartsgrensen på stedet, og kjører man i 40 over der, blir hele bilen ødelagt. Det beste ville vært å frest bort/fjernet hele dumpen, for så å lage en ny, som er asfaltert i samme stykke som resten av veien - for at ferden over dumpen skal bli behagelig i den fartsgrensen som er oppgitt. Håper dette blir gjort noe med innen kort tid. Nedre del av veien er nylig asfaltert, så om resten av veien også kunne blitt asfaltert - i samme omgang som denne dumpen blir laget, hadde det vært fint.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Er fortsatt ikke fikset. Må over i motsatt kjørebane, ellers er det knapt gangfart over den. Siden dere allerede har mottatt klage, regner jeg med at dere dekker utgifter på ødelagte forstillinger.

    Publisert anonymt 23:53, søn. 17 mars 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:59, man. 18 mars 2019

  • Mottok kun et automatisk svar fra Statens vegvesen samme dag om at de skulle ta kontakt, samt informasjon om åpningstidene deres - har enda ikke hørt noe som helst fra verken de eller kommunen som også mottok meldingen. Jeg skal prøve å ringe.

    Publisert anonymt 01:59, man. 18 mars 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter