Tilbake til alle rapporter

Gjennomkjøring forbudt-skilt

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:02, onsdag 27 mars 2019

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Veien som går gjennom boligfeltet er veldig trafikkert, og ofte er farten mye høyere enn fartsgrensen på 30km/t. Dette er et område med veldig mange barn, og barna løper over veien til og fra boligfeltene for å besøke venner. Særlig krysset Bispegata/ Hallvards gate er utsatt. Barna benytter seg av snarveier mellom eiendommene og løper ofte rett ut i veien. Jeg har opptil flere ganger vært vitne til nestenulykker, både mellom kjøretøy og kjøretøy og barn. Det virker som om alle som skal til og fra Domirkeodden benytter seg av denne veien istedenfor å kjøre Storhamargata. Særlig i sommerhalvåret er det konstant gjennomgangstrafikk i Bispegata. Jeg, med flere av innbyggerne i disse feltene mener at denne veien skulle vært sperret for gjennomgangstrafikk, helst før det skjer en ulykke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:20, onsdag 24 april 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:42, onsdag 22 mai 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:49, onsdag 19 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter