Tilbake til alle rapporter

Hull i vegbanen.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 14:29, onsdag 24 april 2019

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Mange hull i vegbane mellom Agakrysset og Agasøsterkrysset. Spesielt i dei områda der det vart utført "lappverk" asfaltering i forbindelse med vegutbetring. Var rapporttert i fjor også uten at det vart gjort noko med det. Er ikkje blitt betre med ein vinter ekstra.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:10, torsdag 23 mai 2019

  • Svaret er både ja og nei. Har lagt i nokre hull og hoppa over andre. Etter lapping sprer bilar lappemasse utover vegbanen og hull opnar seg. Er nok eit større problem for 2 hjulingar en bil. Fleire områder har så dårlig veidekke at reasfaltering må til for å få da brukande. Litt tragikomisk at me fekk utbedra vegen, men etter utbedringa er vegdekke dårligare og generelt er både nytt og gammalt vegdekke meir humpete en før utbetringa starta. Gode dagar for bilverkstadar som skiftar støtdempara og oppheng på Rolfsnesingane sin bilpark.

    Publisert anonymt 11:10, torsdag 23 mai 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter