Tilbake til alle rapporter

Veldig farlig og uoversiktlig sving p.g.a. for høy hekk.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 19:14, fre. 26 april 2019

Sendt til Kristiansand og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Hekken som omkranser Linerlebakken 2, 4626 Kristiansand gjør svingen rundt eiendommen veldig trafikkfarlig ! Leste nettopp i "Hus & Bolig",Huseiernes landsforbunds blad, at " hekk som står mot offentlig vei ikke kan ha planter som er høyere enn 50 cm over gateplan. Boligeier kan bli stilt til ansvar dersom det skulle skje en alvorlig ulykke på grunn av dårlig sikt. Hvis nødvendig kan veimyndighetene beskjære buskene for eiers regning." Håper rette vedkommende kan få gjort noe med dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:46, fre. 24 mai 2019

  • Jeg bor i Rødstrupeveien, og kjører her jevnlig. Nå har jeg bare kjørt bil i 45 år, men kan med hånda på hjertet si at jeg aldri i disse årene har opplevd en verre sving å kjøre. Kombinasjonen smal vei, bredt fortau p.g.a. skole og barnehage i nærheten, og helt uoversiktlig sving p.g.a.nevnte sypresshekk !!! Vil anbefale Gro Solås å kjøre denne veien noen ganger, kanskje det kunne hjelpe.

    Publisert anonymt 20:46, fre. 24 mai 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:19, fre. 21 juni 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:34, søn. 21 juli 2019

  • Det ser ut til at vi bare må leve med denne horrible svingen ! Forstå det den som kan ! Finnes det forresten noen statistikk på hvor mange trafikkulykker som har skjedd her i løpet av de siste 5 årene ? Personskade, eller "bare" materielle skader ?

    Publisert anonymt 20:34, søn. 21 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter