Tilbake til alle rapporter

Snøbrøyter som kjører traktor og som kjører fat her har gjentatte ganger kjørt ut snøen på våres Hekk. Har pratet med han flere ganger men ikke sesongen 2018/ 2019. Har kun stått og opservert. Vi har plantet en hekk og den får juling når han kjører snøen inn i den. Vi har 18 tujaer som har fått medfart igjen.Han må finne en annen måte å brøyte snøen på. Kom gjerne hjem på en befaring så skal dere få se. Det er ikke bare våres Hekk det går utover. Han brøyter også ned postkasse stativet fult med snø.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Nina Nilsen 14:25, ons. 15 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 4 minutter senere

Det gjelder snøbrøyting i DR. WEFRINGSVEG 8. Traktor kjører snøen rett inn i våres tuja hekk. Jeg synes ikke han tar hensyn til våres private hekk. Når han har samlet snø så spruter han det rett inn i hekken. Jeg er lite fornøyd med det da vi betalte 9000 kr for den hekken. Ønsker gjerne en befaring da det er et stort problem for meg. Masse knekte grener og da vil ikke hekken bli pen noen gang. Fortsetter det vil jeg ha erstatning for hele hekken. Det er en blind vei, bruker han litt lengre tid så vil alle bli fornøyd. Det gjelder ikke bare våres Hekk. Postkasse stativet blør sprutet ned hver gang han er her. Det gjør at det blir ubalanse for postmann og de som henter post. Postkassene blir ødelagte. Håper at dette ikke gjentar seg til vinteren.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter