Tilbake til alle rapporter

Sensor problem?

Rapportert i kategorien Trafikklys av Andre Fredriksen 21:36, tirsdag 28 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region nord og Vågan 4 minutter senere

Vi har sett at lysene fungerer optimalt tidligere, men nå virker det som det er noe som ikke er helt riktig, det tar lang tid ca 1-2 minutter for at det blir grønt, noe som har skjedd på sekunder tidligere.. (dette selv når vi ikke ser biler i svingen, gjerne til tider det ikke er normalt at det er trafikk, men fortsatt blir vi stående på rødt.. )

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vet ikke om dette er blitt løst, men det har ved flere anledninger vært grønt lys på den ene siden (festvåg siden) da har lyset stått på grønt lenge før man har kommet så nært at den sensor burde merke det.. noe som gjør at man har måtte vente ekstra lenge når man kommer fra Henningsvær siden.. siden man da må vente til «tømmetiden» også er gått .. :)

    Sendt inn av Andre Fredriksen 20:14, mandag 1 juli 2019

  • Det er fortsatt ikke som "normalt" Er ikke sikker på om entreprenør har vært ute og sett på saken .. ?

    Sendt inn av Andre Fredriksen 22:13, mandag 29 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter