Tilbake til alle rapporter

Buskas sperrer hel fortauet

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 10:05, tir. 4 juni 2019

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Ved Natlandsveien 12 er det så mye overhengende buskas ned på fortauet at det mange steder IKKE er mulig å gå på fortauet uten å få busker i hode. To personer kan heller ikke passere hverandre langs fortauet uten at minst en enten må vente (til de kan passere hverandre på et bedre sted) eller får buskas i hode. Dette er et meget trafikkert fortau, så dette må snarest beskjæres kraftig. Noen fotgjengere velger heller å gå ut i veien når de skal passere dette stedet, og jeg har sett folk nesten bli påkjørt av biler når de velger å gå i veien på grunn av buskaset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:20, tir. 2 juli 2019

  • Dette anser jeg som meget farlig etterhvert. Om ikke dette buskaset fjernes snart vil det skje en alvorlig ulykke. Jeg ser ukentlig at folk hopper ut u veien når de kommer til buskaset (og der kjører busser/biler).

    Publisert anonymt 11:20, tir. 2 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter