Tilbake til alle rapporter

Manglede tilrettelegging for sykkel

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 10:33, torsdag 20 juni 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Her er det mange syklister som sykler inn til Frognerparken hver dag. Syklistene må enten sykle en kronglete vei opp på fortauet eller over en høy fortauskant som kan skade sykkelen. På min reisevei fra Torshov til Skøyen er dette det stedet som plager meg mest på distansen. Det er av og til trengsel i korridoren inn til Frognerparken. Med en stor parkeringsplass ved siden av er det kanskje mulig å ta noe areal derfra og lage separat sykkel- og gangvei..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:35, tirsdag 30 juli 2019

  • Jeg fikk gode svar fra både Statens Vegvesen og Bymiljøetaten, og jeg er veldig fornøyd med hvordan beskjeden jeg la inn på portalen ble mottatt.

    Publisert anonymt 15:35, tirsdag 30 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter