Tilbake til alle rapporter

Sammenhengende vaskebrett etter skraping

Rapportert anonymt 18:11, tirsdag 2 juli 2019

Sendt til Hedmark og Løten 4 minutter senere

Iforrige fredag var 'karene' her for å spred litt (flekkviss) pukk og skrape hele Trømnesvegen. Veien for ikke alt for dårlig for de begynte (etter forholdene). Men ETTER at de var ferdig, etterlot dem hele strekkning fra Veakrysset og helt ut, som en sammenhengende vaskebrett..IGJEN..!! Vær så snill og får noen hit som VET HVORDAN Å BRUKE UTSTYRET for å gjøre oppatt denne jobben..!! Det er helt vannvittige at dette er slik hver eneste gang..! Folk slutter å bruke denne veien pga det er så ille å kjøre på. Eller nærmere sagt...det er ikke mulig å kjøre denne veien uten å krabbe ned over i 1 gir og på sikk sakk..!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter