Tilbake til alle rapporter

Helt oppfylt kum med sand/grus

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister anonymt 19:29, mandag 8 juli 2019

Sendt til Oslo 1 minutt senere

Ved skilt for fartsgrense lik 30 km/t, så er det en kum som virker å være helt full av sand og grus.

Hver gang det regner kraftig så renner det mye vann ned Tøyengata. Like etter nevnte kum, så flommer så vannet over lav fortauskant og fortsetter langs asfaltert snarvei til krysset Jens Bjelkes gate/Motzfeldts gate. Her er det mye løs grus langs asfaltkant/gjerdet til Botanisk hage, som lett blir vasket vekk, og etterlater da dype grøfter og masse grus og sand nedover.

Hvis en også kunne ha plantet noe (gress?), som kunne få vokse og lagd litt røtter langs asfaltkant/gjerdet til Botanisk hage, slik at grusen ikke så lett ble vasket vekk, så hadde en kanskje sluppet å måtte bruke tid og krefter på å rydde opp etter hvert kraftige regnskyll.

Dette etter observasjon over 15 år!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:30, mandag 5 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter