Tilbake til alle rapporter

Trafikklys registrerer ikke syklende

Rapportert i kategorien Trafikklys anonymt 08:56, onsdag 14 august 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Trafikklyset for de som kommer nordfra på Storoveien (fra Grefsen stasjon) reagerer ikke på syklende. Som syklende må jeg derfor rundt hjørnet til stolpen med bestillingsknapp for gående for å kunne krysse til gang- og sykkelveien under Sinsenkrysset. Slik trafikklysene er plassert må jeg som syklende passere stopplinjen for trafikklyset i Storoveien for å nå bestillingsknappen. Jeg må altså sykle på rødt lys. (Hvis jeg velger å sykle på fortauet i Storoveien unngår jeg dette, men sykling på fortauet er en uting som skal unngås.)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter