Tilbake til alle rapporter

Etablering av Innkjøring forbudt skilter

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Trond Olav Solberg 23:25, lør. 17 august 2019

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Her bør det etableres innkjøring forbudt skilter ut mot Osvegen, da dette ikke er en utkjøring, men innkjøring til parkeringsplassen.

Problemet slik det er nå med manglende skilter, er at mange velger å kjøre ut i Osvegen her, selv dette ikke er meningen her. Sjansen er stor for at det oppstår farlige situasjoner på grunn av dette. Dette er midt i en sving, og Osvegen er heller ikke tilrettelagt for utkjøring her. Kun innkjøring til parkeringsplassen når en kommer i fra Skjoldskiftet. Jeg har selv opplevd dette med biler som kommer ut her og skal til høyre. Jeg må stå ekstra lenge å vente, det ikke er plass på grunn av de som kjører feil ut i Osvegen her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter