Tilbake til alle rapporter

Nederste del begynner å bli hullete

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 22:40, lør. 31 august 2019

Sendt til Statens vegvesen region midt og Malvik 4 minutter senere

Blir større og større hull og slitasje på nederste del av Steinbruddvegen etter at gjennomfarten har økt og økt. Skiltet som tidligere sto at det var tillatt for innkjøring kun til Steinbruddvegen 2 og Silkevegen 3 er fjernet har trafikken økt. Dette skjedde når det var veiarbeid i Silkeveien i forbindelse med oppgradering av vannrør opp Dalabakken, og trafikken ble ledet ned Steinbruddvegen. I ettertid har trafikken økt. Er bare to hus som har ut/innkjøring fra Steinbruddvegen nedre del og det er Steinbruddvegen 2 og Silkevegen 3.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det sto tidligere et skilt hvor det var tillatt å kjøre inn til Steinbruddvegen 2 og Silkeveien 3 ved bruk av en del av fortauet bak autovernet i Malvikveien, ble satt opp i forbindelse av oppgradering av Malvikveien/ Gamle E6 på grunn av at Sbruddvegen ble sperret. Etter oppgradering av vannrørene er dette skiltet ikke kommet tilbake på plass.

    Publisert anonymt 07:42, tir. 3 september 2019

  • Delvis løst, Takk til Malvik kommune som har vært å fylt på sand/grus for å ordne nedre del av veien som er bra nå. Men, er stygt redd for at det kommer tilbake igjen ettersom det ikke er kommet skilt på plass som det var tidligere, med kun tillatt trafikk til de to husene som er i den nedre del av Steinbruddvegen, (Steinbruddvegen 2 & 4). (Steinbruddvegen 1 hadde utkjørsel dit tidligere, men ved bygging av garasje og flytting av innkjørsel ble innkjørselen til Steinbruddvegen sperret). Det står et skilt om blindvei i krysset Silkeveien og Hesttrøa.

    Publisert anonymt 16:58, søn. 29 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter