Tilbake til alle rapporter

Trør/hekk/planter opptar fortauet

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 14:59, tir. 3 september 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Sandefjord 1 minutt senere

Fortauet utenfor Nedre Gogstadvei 10 er nesten ufremkommelig på grunn av hekk/trær/ugress som vokser ut over fortauet.Og nå begynner det å minke på fortausbredden utenfor nr 4 også. Har klaget på dette før St. Hans, og for et par uker siden. Litt av hekken er fjernet, men det går fremdeles ikke å sykle/gå på fortauet der uten å treffe på trær/busker/brennestle. Og til vinteren når bladene detter av, blir det stående greiner ut over fortauet i ansiktshøyde. Men det er sjelden fortauet der er brøyet, så man må jo likevel gå ute i gata. Og den er ikke akkurat så bred.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:35, tir. 1 oktober 2019

 • Deler av hekken er klippet, men det er fremdeles hekk og ugress utover halve fortauet som forhindrer en trygg fremkost på fortauet.

  Publisert anonymt 15:35, tir. 1 oktober 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:41, tir. 29 oktober 2019

 • Noen har klippet hekken her, men det er fremdeles ikke full bredde på fortauet pga ugress og buskas som har vokst utover på fortauet. Så man må fremdeles ut i gata hvis man skal passere noen på fortauet.

  Publisert anonymt 20:41, tir. 29 oktober 2019

 • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

  Publisert anonymt 21:07, tir. 26 november 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter