Tilbake til alle rapporter

Beskjæring trær

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 12:44, tor. 12 september 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Hadde vært topp om dere kunne ta en stuss på greinene fra trærne langs sykkel og gangsti fra krysset frysjaveien/kjelsåsveien til Teknisk museum. Dette er både fortau/gangsti/sykkelvei/skolevei/barnehagevei for begge sider av veien på en ganske trafikkert strekning. Særlig syklister svinger unna greinene for å unnslippe regnvåte sammenstøt, syklister har mer fart og da det for trang passering for små og store gående, barnevogner, sykkelvogner og potensielt farlige situasjoner. Fint å få gjort også før snøen kommer. På forhånd takk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter