Tilbake til alle rapporter

Uvettig kjøring rundt barnehage

Rapportert anonymt 23:00, man. 16 september 2019

Sendt til Rogaland og Klepp 4 minutter senere

Jeg har en datter som går i Tu barnehage. Mellom parkeringen og barnehagen er det et gruslagt område som var skoleplassen til gamle Tu skule. Rundt grusplassen er det gjerde og en port (se bildet). I følge barnehagen har de bedt om at porten holdes lukket og at den bare åpnes for varelevering. Hver dag når jeg kommer til barnehagen er porten åpen. En dag jeg var og hentet datteren min kom en arbeidsbil og kjørte full fart gjennom porten så datteren min måtte springe til side. Han skulle inn i det gamle skolebygget. Jeg prøvde å fortelle ham at det var uvettig kjøring ved barnehage, men ble regelrett skjelt ut. Jeg håper dere kan gi beskjed til firmaer dere har avtale med som gjør arbeid på gamle Tu skule om at utenfor barnehager kjører man sakte og at de skal lukke porten etter seg. Jeg har ikke fått navnet på vedkommende som kjørte, men jeg vet hvilket firma han jobber for og har snakket med sjefen hans. Håper dere kan ta tak i dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:30, man. 14 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter