Tilbake til alle rapporter

Skade på rekkverk og generelt dårlig sikkerheit på vegkant

Rapportert i kategorien Gater/Veier av morten_solheim@hotmail.no 10:06, tor. 26 september 2019

Sendt til Høyanger og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Det har vore skade på rekkverkstolpar på vegen i mange, mange år. På vedlagte bilder ser ein det er 4 stolpar på rad som har skader, der den eine er heilt knekt av og den neste har under halv tjukkelse. Dette er på det partiet av vegen der det er brattast, og høgst utfor. Det vart no i haust lagt asfalt på delar av vegen og i den forbindelsen vart vegen av ein eller anna grunn heva betydelig på innsida av dette partiet, slik at no hallar ikkje vegen innover slik den gjorde før. Litt lenger nede, i første u-sving er det gammal støypekant. Denne var lav før og er selfølgelig blitt endå lågare ift vegen med asfalt. Med denne bratte vegen og dårlige sikringa ser me med skrekk og gru på vinteren med påfryst asfalt.

Stiller og sprørsmål ved kvifor ikkje dette har blitt reparert tidligare? har ikkje det blitt meldt inn til kommunen av dei som driv oppsyn på vegen?

Forøvrig er det også andre delar av vegen med skader på rekkverk. Kommunen må ta ei total synfaring.

Ser kommunen har "tryggleiksveka 2019" no. Dette er konkrete eksempel på tryggleikstiltak, som må utbetrast før vinteren 2019/2020.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:53, tor. 24 oktober 2019

  • Skaden er ikkje fiksa. Har heller ikkje fått noko svar frå kommunen på kva plan dei har på dette. Veit ikkje kva rutinar kommunen har på å svare forespørsler gjennom "fiks gata mi" Dette vart sendt inn mens "tryggleiksveka 2019" pågikk. Forventa at det skulle styrke mi sak!!!

    Sendt inn av morten_solheim@hotmail.no 20:53, tor. 24 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter