Tilbake til alle rapporter

Møbler, hageavfall + diverse skrot samlet opp siden i sommer.

Rapportert i kategorien Dumpet skrot anonymt 00:08, tirsdag 1 oktober 2019

Sendt til Oslo 2 minutter senere

Sofa, kontorstol, I-sekk med avfall, div sekker med hageavfall er plassert mellom molokcontainere og P-plasser i Skiferveien 6-8. Tvers over veien er en fin liten lekeplass med lekeapparater for de minste, (-rester etter Skiferveien barnehage 0-3 år). Denne plassen er flittig brukt av småbarnsfamilier i nærområdet. I våres/sommer «hekket» måker med sine unger rundt skrotet. I høst har vi nå flere ganger observert rotter rundt søppelet. Når molokene er fulle, velger mange å plassere søppelet sitt i «skrothaugen».

Dette er jo ikke greit. Hvem kan gjøre hva med dette?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har fått info om mer regelmessig tømming av moloker. Det er fint. Men, hvem har ansvar for å fjerne «skrothaugen» ?

    Publisert anonymt 00:37, tirsdag 1 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter