Tilbake til alle rapporter

Søppeltømming

Publisert av Arild Bergerud 15:46, tir. 13 september 2011

Sendt til Nittedal og Akershus 3 minutter senere

I Snarefjellet 79 er det 19 leiligheter. Hver tirsdag mrgen mellom kl. 05.30 og 05.45 kommer søppelbilen for å tømme søppel. Samt en mandag hver måned til samme tidsrom. Bilen rygger med rygge- alarm på i flere minutter, helt til den står inntil garasjeporten, rett underr soveromsvinduene. Da er garantert alle som bor på den enden av blokken våken. Vi vil gjerne at det finnes en måte å unngå dette på, enten at bilen kommer senere på døgnet, slår av rygge- alarmen, eller kjører inntil blokken istdenfor å rygge. Det er ille at mange mennesker blir vekket unødvendig kl. 05.30 tirsdah hver uke !

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette ordnet Kim Wennevold hos ROAF kjapt og elegant ved å legge om kjøreruten !Problemet løst !

    Sendt inn av Arild Bergerud 07:05, ons. 12 oktober 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter