Back to all reports

Deler av gangsti langs Jernbaneveien/Smalvollveien i dårlig forfatning

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 13:42, ons. 21 juni 2023

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Gang- og sykkelsti i dårlig forfatning. Dette er rapportert inn før, men ingenting skjedd. Det er ikke fortau eller bred veiskulder på stedet. Veien er totalt nedsnødd vinterstid og tvinger gående uti bilveien med tungtransport. Inngangen til tur- og sykkelstien er ødelagt av bilspor i leire, veiduk titter opp overalt og vært slik i flere år nå. Grovstein stikker opp fra fundamentet til veien. Vann- og avløpsetaten har plassert kjøresterk kum midt på det smaleste partiet i stien og gjør det glatt og vemmelig å passere når det er regn. Forsøkt utbedret for halvt år siden, men det holder ikke å slenge en bøtte løsgrus langs kanten her.) Veien trenger godt og bærende dekke slik resten av turveien fra Dekkpartner Holmen mot Alna langs Svartdalsparken ellers har. Alt ligger jo klart, det må da gå an å ta en befaring og utbedring her??

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Mottatt svar fra Bymiljøetaten i dag: "Ønske om utbedring av gangsti langs Jernbaneveien og Smalvolveien. Vi takker for ditt innspill. Denne turveien er planlagt oppgradert etter sommerferien. Mvh osv. " HURRA! Dette er bra!

    Posted anonymously at 10:51, tor. 29 juni 2023

  • Ingenting skjedd per 2. oktober 2023. Har sendt brev direkte til Bymiljøetaten i dag og på ny bedt om utbedring samt plan for vintervedlikehold.

    Posted anonymously at 11:57, man. 2 oktober 2023

  • Sommer har kommet og gått, høsten er i full gang og det er ikke gjort noen tiltak på veien. Har kontaktet Bymiljøetaten direkte og referert til saksnummer og behov for utbedring. Har også bedt om at de iverksetter plan om tiltak for vinterhalvåret. Da må nemlig alle gående ut i veibanen, som er relativt belastet med tungtrafikk under denne 4-årsperioden med bygging av leligheter på toppen av Fyrstikkbakken.

    Posted anonymously at 13:25, man. 2 oktober 2023

  • Rett før snøen kom: Utbedret gangsti/turvei. Ligger nå under snøen, så får vente til våren med å se hvordan det ble. Krysser fingrene!

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 11:06, tirsdag 9 januar 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?