Back to all reports

Utkjørsel fra Prestegårdsjordet til Kirkeveien er trafikkfarlig

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 18:11, tir. 1 august 2023

Sent to Ørland and Statens vegvesen 4 minutes later

Ved utkjøring fra Prestegårdsjordet til Kirkeveien er det en hekk ved en enebolig som er så høy at den er til hinder for å se syklende og gående på fortau/gangveien. Pr i dag ser det ut at det også kommer opp et gjerde på samme eiendom. Det er stor trafikk på på fortauet med syklende bl.a til Ørland Flystasjon, og selvsagt andre. Det er nesten umulig å komme ut på veien pga dårlig sikt, og jeg har selv opplevd flere farlige situasjoner der bare i sommer. Selv om trafikanter på Kirkeveien (som kommer fra venstre) har vikeplikt for oss som kommer opp fra Prestegårdsjordet, har de også vanskelig for å se om det kommer biler, men det verste er om vi skulle kjøre på et barn/voksen på sykkel. Det hele kan løses med å få beboer til å klippe ned en del av hekken slik at sikten blir bra, og/eller sette opp et speil slik at vi ser om det kommer noen den veien. I allefall bør det ikke på toppen av dårlig sikt i dag, være lov til å sette opp et nytt hinder for sikt eks. gjerde.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det har til dags dato ikke vært noen tilbakemelding fra Ørland Kommune ved denne saken. Trafikkfellen er like stor i dag og farligere da skolene er startet på igjen og trafikken med biler er økt, da flesteparten er tilbake i jobb. Det føles også som økt trafikk da det veien i Yrjarsgate/skolegata er i dårlig forfatning. Denne saken er også delt med Prestegårdsjordet Velforening som alle har beboere som bruker denne utkjørsel.Det er meget skuffende at kommunen ikke gir tilbakemelding på dette, og ikke så langt, gjør noe for å hindre en ulykke ved trafikkpunktet.

    Posted anonymously at 18:37, tir. 29 august 2023
    Still open, via questionnaire

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 18:57, tir. 26 september 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?