Back to all reports

Mengder av jord og skitt i Brennbakkveien etter kjøring med traktor

Reported via desktop in the Gatefeiing category by Vidar Steen Faraasen at 22:39, lør. 30 september 2023

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Gatene Hammersborg, Brennbakkveien og Jens Jensens gate er blitt sterkt tilgriset av jord og skitt i uke 39 som følge av stor aktivitet med traktor på naboeiendommer. Traktorføreren har fjernet vegetasjon på disse eiendommene som forberedelse til planlagt utbygging. Denne jordforurensningen av gatene er en betydelig ulempe for oss beboere, jord fester seg på bil-og sykkelhjul, samt sko når vi beveger oss ut og inn fra våre eiendommer. Det er følgelig et akutt behov for kjøring med feiebil her, og vi anmoder Hamar kommune om å utføre dette så snart som mulig etter inneværende helg.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Jeg har tatt problemet med jord og annen skitt i Brennbakkveien og Jens Jensens gate opp med Hamar kommune, Veidrift to ganger, h.h.v. 05.10 og 20.10.23. Dette både på telefon og e-post. I disse kontaktene har jeg anmodet om at det kjøres kostebil i disse gatene, men ikke noe har skjedd pr. dato.

    Skitten i gatene er til meget stor ulempe for oss beboere, og vi anmoder på det sterkeste om at dette blir løst ved kjøring av kostebil her så raskt som mulig.

    Posted by Vidar Steen Faraasen at 11:27, søn. 29 oktober 2023
    Still open, via questionnaire

  • Har hatt ny kontakt med Hamar kommune, Veidrift om dette problemet, uten at noe har skjedd. Forurensning av jord, gress o.a. i Brennbakkveien og Jens Jensens gate etter traktorkjøring tidlig i høst er det pr. dato ikke blitt gjort noe med. Hvorfor er dette problemet, som bør være enkelt å løse, fortsatt uløst etter vel to måneder?

    Posted by Vidar Steen Faraasen at 16:35, søn. 26 november 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?