Tilbake til alle rapporter

Åpne søppeldunker

Rapportert i kategorien Forsøpling anonymt 15:15, søn. 18 mars 2012

Sendt til Gjesdal 5 minutter senere

Gjesdal kommune, Midtveis i Frafjord ved Engelsk-huset står det en søppelstasjon med 3 dunker. Her har taket blåst av i vinter slik at søppeldunkene med sine tilgjengelige matrester og annet avfall har stått åpne for vær og vind i flere uker og måneder. Kråker, måker, mink, rotter, mus og katter har fri adgang til søppelet. Dette er elendig HMS fra Gjesdal kommune sin side. Jeg betaler penger til kommunen for forskriftsmessig hytterenovasjon - nå får sannelig kommunen levere varene og ordne opp i denne forsøplingen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:50, søn. 15 april 2012

  • Det er en skam at ikke Gjesdal kommune griper fatt i dette problemet med åpne søppeldunker. Dyr og fugler har fri adgang til matavfall blant annet. Dette står til stryk når det gjelder HMS fokus i Gjesdal kommune.

    Publisert anonymt 15:50, søn. 15 april 2012

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 18:19, søn. 13 mai 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter