Tilbake til alle rapporter

Gjennomgående redusert fatsgrense 70 km/t, fra Hell til Elvarli

Publisert av Steinar Sivertsen 21:49, tir. 1 januar 2013

Sendt til Stjørdal og Nord-Trøndelag 1 minutt senere

"Bekymringsmelding - bønn om redusert fartsgrense i 3 km Frigård - Julseth østre" Skiltet opphevet 70 km/t står 3 km FV 705, mellom avkjøringer til Frigård skytefelt og gården Julseth Østre. Det er en svingete og lite oversiktlig veistrekning på 3 km med fartsgrense på 80 km på denne strekningen. Ved Fossberga har Fransefoss Bruk sitt pukkverk med innpåkjøring på FV 705 på den mest svingete vei biten. I nevnte svinger bør det ubetinget forbedre og fylle de dype veigrøfter i nevnte svinger - og det er mange utforkjøringer på dette området på vinters tid. På den retteste delen av veien (Gr nr. 188/9) er det busstans for arbeidstakere og for 7 skolebarn. Området nyttes også til utstrakt forbikjøringer for de det er tillatt med 80 km/t. Tillater oss å foreslå rimelig straks løsning: Fjerne 2 stk skilt som står ved avkjøring til Frigården og 3 km lenger øst ved Julseth østre. Resultat: FV 705 fra Hell til Selbuskogen får da sammenhengende fartsgrense på 70 km/t, med unntak 60 km/t forbi Elvran kappell og Elvran skole / barnehage.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Saken er oversendt Statens Vegvesen som riktig behandlende instans

    Sendt inn av Stjørdal kommune 09:09, ons. 2 januar 2013

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:39, tir. 29 januar 2013

  • Realitetene er de samme som beskrevet den 1. januar 2013 vedrørende forslaget om å fjerne 2 veiskilt ved Frigården og 3 km lenger øst ved Julseth østre.
    Formål: Gjennomgående fartsgrense fra Hell til Elvarli på 70 km/t - ca 1,2 mil. NYTT. På grunn av sporet vei - dype spor i kjørebanen var det for få dager siden ut trafikkuhell mellom 2 motgående kjøretøt (Sleng på grunn av sporet vei) Politi og ambulanse var på stedet straks øst for bolifeltet Sætnan med ca. 40 boliger.

    Sendt inn av Steinar Sivertsen 23:39, tir. 29 januar 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter