Tilbake til alle rapporter

Hull i veien

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 19:45, ons. 16 mars 2011

Sendt til Tysnes 4 minutter senere

På hele strekken Lunde - Vevatne - Nymark - Onarheim - Hodnanes er det kommet mange hull og sprekker i veien. Flere av de forårsaker unødige skader på bilene som ekstra slitasje på foringer og dempere, samt at lavere biler kan ta nedi enkelte plasser. dette her er ikke holdbart!!!! Vi betaler tross alt veiavgift og forventer da og få veier som ikke ødelegger bilene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Hullene og sperekkene i det generelt dårlige dekket på FV78 Lunde - Onarheim "lappes" høyst ufagmessig ved at Mesta slipper en spade løs oljegrus i hullene/sprekkene, og overlater til oss bilister/motorsyklister å komprimere massen og bli kvitt den løse oljegrusen som ligger ved siden av. Slik får vi i tillegg til defekter i forstilling osv. også ødelagt lakken på kjøretøyet. For motorsyklister er det direkte livsfarlig - løs oljegrus i en sving eler ved nedbremsing er så godt som en sikker tryning! Vegvesenet er varslet om denne ufagmessige lappingen 2 ganger i 2011, senest nå i juni, Mesta er varslet direkte nå i juni. Den lokale Mesta representanten var forøvrig lite mottagelig for kritikk og til dels ufin i telefonen.

    Sendt inn av Geir Tvedt 13:45, man. 11 juli 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?