Tilbake til alle rapporter

Dårlig vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Atle Hjelm-Pedersen 22:04, ons. 16 mars 2011

Sendt til Drammen 1 minutt senere

Strekkningen mellon skoger og konnerud i drammen, er så dårlig at man kan nesten få vannplaning og kjøre ut på hele strekkningen. Strekkningen ser ut som om den bare har vært lappet hullene de siste 10 årene og det er som å kjøre på konstante fartsdumper. For å unngå disse dumpene/ hullene må man kjøre sikk sakk i veien, noe som fort kan føre til ulykker. Deines denne vinteren var det en lastebil som kjørte ut fordi en sving er asfalten i ferd med å skli ut.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Har vært noe lapping langs denne strekningen, men er fortsatt ganske dårlig kvalitet på veien. Ikke velig mye bedring på denne strekningen.

  Sendt inn av Atle Hjelm-Pedersen 23:04, man. 18 april 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:04, man. 18 april 2011

 • Veien er fortsatt veldig dårlig, ikke gjort noe mer siden siste oppdatering.
  Kjører denne veien daglig. Slitasjen på blien er helt ekstrem. Både endeledd, stabstag, kuler og felger har fått gjennomgått på denne veien. Det er en skam at vi i Norge i dag har en så dårlig standard på en vei med en god del trafikk.

  Sendt inn av Leif 15:13, man. 16 mai 2011

 • Denne veien er fortsatt dårlig. Har nå også fått en kommenter på mitt innlegg fra en annen person, som sier at denne veien har ført til mye unødvendig slitasje på bilen hans. Det er en skam at vi skal kjøre på slike veier når norge er et såpass rikt land. Er det ikke dette vi betaler for at skal være i god stand?

  Sendt inn av Atle Hjelm-Pedersen 21:53, tir. 17 mai 2011

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:53, tir. 17 mai 2011

 • Denne veien er fortsatt meget dårlig. Det er gjort forsøk på å lappe denne veien sammen, men uten hell. Hele veien fra konnerud og ned til skoger kirke, og videre inn i FV34 og helt ned til gamle sørlanske bærer preg av manglene vedlikehold og slepphendt håntering fra de ansvarlige myndigheter. Som både billist og motorsykkelist, vil jeg si at denne strekningen utgjør en stor fare for trafikksikkerheten. Veier har huller i asfalt og langsgående sprekker. I tillegg har den utrolige dårlige lappingen, som er gjort i det siste, ført til at veien er ett eneste stort vaskebrett.

  Sendt inn av Runar 12:58, fre. 27 mai 2011

 • Esta carretera está en muy mal estado. Lleva a que el auto se desgaste y pueda dañar, siendo extremadamente peligroso el transitar por aquí.

  Sendt inn av Juan Carlos 13:10, fre. 27 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter