Tilbake til alle rapporter

Trangt vegkryss

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 20:17, ons. 11 september 2013

Sendt til Leksvik og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

I dette kysset, er det satt ned kantstein på høyre side når man kommer fra Hallveien og inn på FV88. Vinkelen på dette krysset er også under 90 grader. Problemet er at når det kommer en storbil eller skolebuss fra Hallvegen og inn på fylkesvegen, som skal til høyre, er det bare såvidt de klarer å svinge til høyre i krysset pga de nye kantsteinene. For å klare det må kjøretøyene legge seg i venstre/motgående kjørefelt for å klare svingen. De får da trafikk midt imot og begge må stoppe for å unngå kollisjon. Personbiler har også kjørt opp på plenen til eneboligen som ligger i krysset, for at trafikken skal løse seg. Dette krysset er altså for lite og trangt til at trafikken kan avvikles forsvarlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Vegvesenet har kommet med forslag til endring av krysset, men nå før noe er bestemt eller endret, blir det faktisk lagt asfalt. Hadde kanskje vært bedre å lagt det etter at krysset var gjort ferdig.

    Publisert anonymt 11:46, tir. 1 oktober 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?