Tilbake til alle rapporter

Trangt vegkryss

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 20:17, ons. 11 september 2013

Sendt til Statens vegvesen region midt og Leksvik 2 minutter senere

I dette kysset, er det satt ned kantstein på høyre side når man kommer fra Hallveien og inn på FV88. Vinkelen på dette krysset er også under 90 grader. Problemet er at når det kommer en storbil eller skolebuss fra Hallvegen og inn på fylkesvegen, som skal til høyre, er det bare såvidt de klarer å svinge til høyre i krysset pga de nye kantsteinene. For å klare det må kjøretøyene legge seg i venstre/motgående kjørefelt for å klare svingen. De får da trafikk midt imot og begge må stoppe for å unngå kollisjon. Personbiler har også kjørt opp på plenen til eneboligen som ligger i krysset, for at trafikken skal løse seg. Dette krysset er altså for lite og trangt til at trafikken kan avvikles forsvarlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vegvesenet har kommet med forslag til endring av krysset, men nå før noe er bestemt eller endret, blir det faktisk lagt asfalt. Hadde kanskje vært bedre å lagt det etter at krysset var gjort ferdig.

    Publisert anonymt 11:46, tir. 1 oktober 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter