Tilbake til alle rapporter

Manglende beskiltning for syklister

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 09:51, lør. 20 september 2014

Sendt til Statens vegvesen region midt og Orkdal 3 minutter senere

Sykling på 714 retning Orkanger. Etter rekonstruksjon av Fylkesvei 714 har det kommet et stykke vei med tunnel som er forbudt for sykling. På punktet angitt på kartet er veisystemet blitt nokså komplisert og uoversiktlig. Jeg la i sommer merke til at man var ganske raskt med "sykkel forbudt" skilt på nye veien, men hvordan syklistene skulle sykle til Orkanger, var det overhodet ikke noe svar å få. Skulle gjerne ønske at ansvarlig veibygger var like rask med å vise veien for syklister isf å kun sette opp et sykkel-forbudt skilt og la syklister "seile sin egen sjø".

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter