Tilbake til alle rapporter

Brakk tomt

Rapportert anonymt 14:26, tir. 23 september 2014

Sendt til Bærum og Akershus 4 minutter senere

Det ligger en brakk tomt tilgrensende Koksabukta boligsameie. Denne tomten tilhører Bærum kommune og er regulert for omsorgsbygg e.l.

Det kan se ut som det tar tid før den skal bebygges. Kan kommunen ta ansvar for tomten settes i presentabel stand? I dag begynner deler av tomten å vokse til med ugress og villkratt, samtidig som tomten også benyttes til tilfeldig og uregulert parkering. Det er også henlagt søppel og bygningsmateriell på tomten. Videre benyttes tomten camping/campingbil.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Tomt er ikke overtatt av kommunen, eies fortsatt av Fornebu utvikling. FBU har bestilt p-forbudtskilt og hentet inn anbud for påkjøring av jord og tilsåing av eng, så vi krysser fingrene for at dette ordner seg snarlig.

    Sendt inn av JØRGEN AARØE 11:23, fre. 3 oktober 2014

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 15:04, tir. 21 oktober 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter