Tilbake til alle rapporter

Store hull i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei av Vidar Lysvold 12:08, tir. 10 februar 2015

Sendt til Statens vegvesen region nord og Vågan 2 minutter senere

Heile gata har store hull og trenger påfylling av grus og skraping snarest. Dette e jo hovedgata i Henningsvær med stor trafikk av både busser, bile, og lastebiler/ Trailere. i tillegg til at det både er skolevei og gata alle turister og lokale benytter.. Og selv om den ble gravd opp i høst i forbindelse med bytting av rør betyr ikke dette at den skal se ut som en krigssti fram til ny asfalt blir lagt ut på sommeren!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hullene ble midlertidig tettet, men dette må følges opp ukentlig frem til ny asfalt blir lagt. Foreløpig ser det også ut til at dette blir fulgt opp, men så snart det regner litt er det nesten like ille igjen.

    Sendt inn av Vidar Lysvold 12:37, tir. 10 mars 2015, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter