Tilbake til alle rapporter

Bilvrak og skrot

Rapportert i kategorien Forlatte kjøretøy av Øystein Kristiansen 00:26, man. 22 juni 2015

Sendt til Gjerstad 3 minutter senere

På venstre side av veien er det samlet ganske mange bilvrak og skrot.Oppe i bakken er det samlet også noen bilvrak.Så det når jeg kjørte forbi når det var omkjøring i forrige uke på vei opp fra Sunde Bru.Mvh.Øystein Kristiansen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei. Beklager sen tilbakemelding i disse ferietider. Har du noen bilder av dette? Har du noen formening om hvem som er eier av dette? Vi har flere forurensningssaker som vi kommer til å kjøre en offensiv på nå i høst.

    Sendt inn av Frode Lindland 09:10, man. 20 juli 2015

  • Når jeg ser nærmere på kartet, så ser det ut som dette er samme sak som er en av de vi kjører en offensiv på nå i høst.

    Sendt inn av Frode Lindland 09:13, man. 20 juli 2015

  • De Står langs gamle E18 De fleste står ved et gammelt verksted så det ut som,De andre står lenger oppe ibakken inntil vegen,Alle er godt synlig fra Gaml. levegen

    Sendt inn av Øystein Kristiansen 21:21, man. 20 juli 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter