Back to all reports

Taxiholdeplass midt i kryss/utkjøring

Reported in the Annet category anonymously at 17:58, tor. 6 august 2015

Sent to Oslo 2 minutes later

På motsatt siden av gaten fra utkjøringen fra Vitaminveien 1 er det satt opp taxi-skilt, og det er dermed laget en taxiholdeplass midt i krysset.

Denne utkjøringen er i utgangspunktet vanskelig. Det er veldig mye trafikk i begge retninger, både biler, sykler og fotgjengere. På trafikerte tider, spesielt mellom tre og fem på ettermiddagen, er det en tålmodighetsprøve å komme ut for de som skal til venstre/østover.

Det er ofte kø i den ene kjørefeltet i sørøstlig retning, men fordi det er to kjørefelt har det vært mulig for de som kommer fra Vitaminveien 1 og de nærliggende bedriftene og skal svinge til venstre, å komme seg ut det ledige kjørefeltet.

Med taxiholdeplass på dette stedet blir det en innsnevring akkurat i utkjøringen/krysset. Bilene som ligger i høyre felt svinger rundt og helt/delvis inn i venstre felt. Konsekvensen er at det blir enda vanskeligere å komme seg ut på veien for de som skal denne retningen, I tillegg til at man får faren for ulykker som oppstår grunnet mange biler som driver med feltskifte akkurat i utkjøringen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?