Tilbake til alle rapporter

Blåveiskroken

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 08:37, tir. 26 januar 2016

Sendt til Holmestrand og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Vi må ta vare på våre små innbyggere, barna! Vår vei, Blåveiskroken, er så smal! Her er det livsfarlig å komme kjørende når man skal ut i Kleivanveien, eller omvendt! Møter man en bil i denne svingen, må en av bilene ut i grøfta for å passere! Blåveiskroken er smal hele veien. Vi får stadig biler opp i vår oppkjørsel, slik at møtende bil kan passere! Dette er ikke holdbart!

Har sett på kartet over veiene her i området, kart fra Holmestrand kommune, Blåveiskroken er ca 3,55 m bred! Hvitveiskroken og Konvallveien, derimot, er ca 4,40m til 4,50m brede!

Da er det lett å forstå at vår vei er for smal for trafikk! Spesiellt i svingen Blåveiskroken/Kleivanveien.

Det er fullt mulig å få lagt ut en stripe asfalt i ene siden, mot gatelysene. Da ville veien, og svingen ut mot Kleivanveien bli mye bedre og mer trafikksikker!

Vi har også mye gjennomkjøring fra beboerne i Neverveien. Det var for en tid siden snakk om å sette en sperre mellom disse to veiene for å unngå dette, det har aldri blitt gjort!

Veien opp til lærernes nye parkeringsplass, Solsikken, har akkurat fått en stor oppgradering! Denne veien har blitt gjort bredere! Denne veien var tidligere bred, ca 4,75m + fortau.

​Håper at du/dere kan ta en befaring på dette! Aller helst før det skjer en stygg ulykke! Det har vært flere nestenulykker her i dette krysset!

Har snakket med flere som bor her, de mener det samme. Veien er for smal! Som innbygger, synes jeg/vi at dette er en viktig ting kommunen kan sette av midler til!​

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:40, tor. 25 februar 2016

 • Det har ikke vært noe fremgang i denne saken! Har sett i Jarlsberg avis at det har vært reportasje angående kjørehastighet i Kleivanveien.

  Publisert anonymt 10:40, tor. 25 februar 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:38, tor. 24 mars 2016

 • Her har det ikke skjedd noen ting! Nå begynner hekkene rundt om å vokse seg tette og frodige igjen, så da blir det ennå mindre oversiktlig her.

  Holmestrand kommune burde da ha budsjett til å legge en liten asfaltstripe i svingen på krysset Kleivanveien/Blåveiskroken!

  Publisert anonymt 11:38, tor. 24 mars 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:57, tor. 21 april 2016

 • Her ser vi ikke snurten av noen som har ansvar for dette! De venter vel til det skjer en ulykke!

  Publisert anonymt 11:57, tor. 21 april 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:25, tor. 19 mai 2016

 • Virker som det ikke er viktig med trafikksikkerhet!!

  Publisert anonymt 12:25, tor. 19 mai 2016

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:56, tor. 16 juni 2016

 • Skal kommunen bare vente på en ulykke??

  Publisert anonymt 12:56, tor. 16 juni 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter