Back to all reports

Hullete dårlig vei i Mæhlumsgutua og furukvister som henger inn i veien

Reported in the Gater/Veier category by Hans Morten Stubbe at 15:39, søn. 3 april 2016

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Når det gjelder hullene i Mæhlumsgutua så må de utbedres snarest ! Slik det er nå kan det når som helst skje skader på bilene. Det kan da ikke være meningen at "gater" i Hamar by skal se slik ut.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Problemet som jeg meldte 3. april er ikke utbedret. Det er nå verre enn noensinne. Riktignok var det en og høvlet veien et par dager etter at jeg meldte fra om problemet, uten at det hjalp det minste. Dette var stikk i strid med min anbefaling.Dersom veien høvles uten at fyller at en etterfyller mer grus i hullene enn ellers på veien, vil hullene etter at første bil har kjørt over de "tilslørte" hullene. Jeg forstår ikke at dette skal være så vanskelig å forstå. Dette gjøres andre plasser i andre kommuner. Veien slik den framstår nå er snart ikke til å kjøre på. Jeg håper at dere innser alvoret snart, om det ikke skjer noe snart må vi utbedre veien selv og regningen sendes Hamar kommune. Vi har også vært i kontakt med kommunen som har vært her på befaring. Vi ble lovt at de skulle gi en tilbakemelding uten at det har skjedd.

    Posted anonymously at 16:43, søn. 1 mai 2016

  • Lukkes

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 09:39, ons. 23 desember 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?