Tilbake til alle rapporter

Støvete vei

Rapportert anonymt 13:15, søn. 8 mai 2016

Sendt til Hedmark og Sør-Odal 4 minutter senere

Veien mellom ullern og perstuen støver veldig mye, det hadde vært fint om det gikk an å gjøre noe med det, dette er ikke en vei man velger å gå en tur akkurat nå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det var bra en stund, men så tørt og varmt som det er nå,så støver det mye. er nok lite å gjøre med det før det blir asfaltert her, noe jeg går ut ifra att blir gjort senere i år. har jeg hørt ihverfall . grusen som er lagt på fikser hullene, men det støver mye, det ligger et støvlag over det meste her , for trafikken her er blitt ganske stor. men gutta som prøver å fikse veien, fortjener ros for rask reaksjon, de er her allerede dagen etter!

    Publisert anonymt 13:36, søn. 5 juni 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter