Tilbake til alle rapporter

Ødelagt asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 17:23, ons. 6 april 2011

Sendt til Tromsø 2 minutter senere

På veien opp til Eidhaugen Kommunale Barnehage(der det går omtrent 100 barn og det kjører like mange biler tur-retur hver dag), er det nesten ikke asfalt igjen. Bare hull hele veien, og usannsynlig dårlig standard. Tilogmed på vinteren når det er snø er det et sant helvete å kjøre den veien. Det hadde vært en lettelse for både foreldre og ansatte hvis veien opp det hadde blitt fikset :)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:31, ons. 4 mai 2011

  • Dette er veien opp til en barnehage med opptil 100 barn. Det kjører derfor minst hundre biler tur-retur på denne strekningen hver dag, og plusser man på de som bor i gata så kan man regne med et gjennomsnitt på ca 300 biler som kjører der HVER DAG! Veien er rett og slett uholdbar, og jeg synes det er for galt at folk skal ødelegge bilene sine fordi de må levere barna i barnehage.

    Publisert anonymt 12:19, fre. 3 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:19, fre. 3 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter